Your Choice Catering logo

Your Choice Catering Zeist

Your Choice Catering

Bedrijfscatering Zeist. Niet alleen voor feesten en partijen kunt u aankloppen bij Your Choice Catering Zeist, maar ook voor alle vormen van bedrijfscatering.

Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering & drankarrangementen.

  • 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten.
  • Scherpe All-in prijzen!
Offerte aanvragen

Your Choice Catering Zeist • Hoog Kanje 84 • 3708 DL Zeist • 030-2374052

Catering Zeist

Your Choice Catering is door de service, flexibiliteit, kwaliteit van de producten en het ruime assortiment uitgegroeid tot een landelijk opererend catering bedrijf. We regelen voornamelijk veel evenementen & feesten in Zeist. Daarnaast regelen we vaak de catering in de omliggende steden: Utrecht, Houten, Leiden, Amsterdam en Rotterdam. Wij bieden catering aan voor zakelijke klanten en particulieren. Dit doen wij vanaf het allereerste contact tot en met afhalen van de vuile vaat, Your Choice Catering maakt ook van uw feest een meer dan geslaagd evenement.

Full-service catering

Door het ruime aanbod van Your Choice Catering krijgt u de juiste service op maat. Of u nu een complete bar met aankleding nodig heeft of alleen wat statafels wilt huren, wij kleden het netjes voor u aan. Onze evenementen zijn altijd inclusief alle benodigdheden voor een mooi feestje. De benodigdheden zijn onder andere servies, glaswerk, buffettafels, bestek en dranktafels. U kunt zelf bepalen wat er allemaal op uw feestje aanwezig moet zijn, Your Choice Catering Zeist regelt de rest!

Heeft u de behoefte om uw feest nog uitgebreider aan te pakken? Wij kunnen de locatie helemaal in stijl aankleden. We hebben verschillende soorten spullen om de sfeer te optimaliseren. Voor uw feest hebben we verlichting, ballonnen, een mooie LED bar, barkrukken, decoratie, planten, bloemen en statafels.

Wilt u het ruime assortiment even rustig bekijken? Bekijk dan is onze volledige lijst. Wellicht zit er wat interessants tussen.

Transparante communicatie

Wij vinden het belangrijk om transparant en met korte lijnen te communiceren. Van te voren worden er prijzen afgesproken waar we ons aan zullen houden. Wij zullen u niet confronteren met onverwacht hoge facturen. U weet van te voren precies wat de kosten zijn. Your Choice Catering Zeist is een vertrouwd en eerlijk catering bedrijf. We regelen het hele evenement / feest voor u en denken flexibel met u mee.

Bedrijfscatering

Binnenkort een bedrijfsjubileum of een zakelijk evenement? Door een gezonde en prettige bedrijfscatering aan te bieden verhoogt de medewerkerstevredenheid. Daardoor zal de productiviteit stijgen. Het maakt niet uit of u nou 10 werknemers in dienst heeft of 300 werknemers. Wij regelen het voor u. Wat dacht u van een gezellige BBQ met entertainment en een springkussen voor de kinderen? Of wellicht een feestavond in western style met een liveband en linedancing workshops. Alles kan, alles mag.

Neem gerust contact met ons op

Lijkt het u nou interessant om catering te regelen voor uw evenement of wilt u meer te weten komen over de catering. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag zonder dat u ergens aan vast zit. We denken graag flexibel met u mee in mogelijkheden.

Offerte aanvragen?

Heeft u de beslissing al genomen en wilt u een offerte aanvragen? Vul dan op uw gemak het offerte formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Ook kunt u ons altijd bereiken op 030-2374052 en info@yourchoicecatering.nl

Met culinaire groet,

Eric de Josselin de Jong